خانه / آموزش / کلاسهای آموزشی / کارگاه تئوری تغذیه در کوهستان

کارگاه تئوری تغذیه در کوهستان

تغذیه یک رکن مهم موفقیت هر وزرشکار در علم ورزش محسوب می گردد، بطوریکه بسیاری از تیم های ورزشی در کنار مربیان بدنساز و پزشک از یک متخصص تغذیه هم بهره می برند و برای خوراک ورزشکاران خود یک تقویم مشخص غذایی طراحی و اجرا می نمایند.
مساله تغذیه در ورزش کوهنوردی بسیار پررنگ تر می باشد و این به دلیل طولانی بودن زمان اجرای این ورزش است. اگر در اکثر ورزش های شناخته شده میدانی یا سالنی تغذیه پیش ازورزش و بعد از ورزش اهمیت دارد، ما در کوهنوردی علاوه بر آن دو، بخش بسیار مهم تغذیه حین ورزش ( حین صعود) باید در نظر بگیریم.
غذا بعنوان سوخت رسان بدن عامل بسیار مهمی برای کارایی بهتر بدن کوهنورد محسوب می گردد. تغذیه صحیح و مناسب می تواند ببهود بسیار محسوسی بر عملکرد یک کوهنورد بگذارد و بالعکس یک تغذیه نامناسب یک کوهنورد قوی و ماهر را دچار محدودیت های فراوان و حتی آسیب و حادثه می نماید.
چهارمین کارگاه آموزشی تئوری های کوهنوردی گروه در زمینه تغذیه در کوهستان برگزار می گردد. در این جلسه با مشارکت دوستان شرکت کننده پیرامون ساختار و انواع مواد غذایی – انواع مدل های تغذیه – تقسیم بندی و برنامه ریزی غذایی پیش از صعود ، حین صعود  و بعد از صعود – ارائه مدل های پیشنهادی برنامه غذایی برای صعودهای مختلف یکروزه ، چند روزه و مرتفع به بحث و گفت گو بنشینیم.
بهترین منبع در این زمینه کتاب ” تغذیه در کوهستان ” نوشته دکتر ابوالفضل جوادی – انتشارات ایران سنجش می باشد. همچنین می توان از بخش تغذیه  طرح درس کارآموزی کوهپیمایی فدراسیون کوهنوردی از صفحه ۴۵ تا ۴۹ و طرح درس مربیگری درجه ۳ کوهپیمایی از صفحه ۶۲تا ۷۹ استفاده نمود.

image-0498f8b63977842170f67ec596f690dd69150ec670053af2fb612e2cc73a7fd6-V

کارگاه تغذیه در کوهستان سه شنبه ۹ دیماه در دفنر هیات کوهنوردی استان گیلان راس ساعت ۱۷ برگزار می گردد. علاقمندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر دوشنبه ۸ دیماه با روابط عمومی گروه تماس حاصل نمایند.

همچنین ببینید

چکیده ای از کارگاه ” اصول گزارش نویسی در کوهستان “

۱-در باب اهمیت نوشتار و نگارش، بطورکلی هر امری که در وجهی از گذرزمان معنا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *